ÎNTREBĂRI FRECVENTE

la care am răspuns pentru +70% dintre clienții 2smart.

Plata se face online printr-o simplă introducere a detaliilor de pe card, sau prin transfer bancar direct. Nici noi, nici procesatorul de plăți nu avem acces la informațiile tale, deoarece acestea sunt criptate înainte să fie trimise.

Costurile de transport vor fi adăugate la suma totală datorată după ce ai selectat un serviciu de livrare din opțiunile disponibile.

Articolele disponibile sunt livrate, de regulă, în 3-5 zile lucrătoare.

Vei primi factura prin e-mail de îndată ce comanda ta a fost expediată integral.

Pentru a returna un produs achiziționat de pe Site, te rugăm să ne trimiți intenția de a ne returna sau anula oricând înainte de epuizarea celor 14 de zile de la data în care ai intrat în posesia produsului (produselor), printr-un e-mail adresa customer@2smart.ro, unde te vom îndruma și ajuta în procesul returului.

Apoi, pur și simplu expediază produsul cu chitanța originală, ambalajul original și accesoriile sale la adresa: Calea Floreasca, Nr 169, Corp X, Et. 2, Camera 33C, Sectorul 1, București. 

În partea de sus a paginii de start apasă clic pe butonul Logare, apoi pe butonul Ai uitat parola? Introdu apoi adresa de e-mail înregistrată în contul de client. Îți vom trimite direct un e-mail, prin care îți poți înlocui parola cu una pe care o dorești.

CONTACTEAZĂ-NE DIRECT DIN FORMULAR

și în cel mai scurt timp posibil, un reprezentant 2smart va lua legătura cu tine.
Numele tău complet

Emailul tău

Numărul de telefon

Cum te putem ajuta?